Jag skulle vilja uppdatera er om allt som har hänt och som jag varit med om, men klockan är mycket och jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Och så orkar jag inte riktigt skriva om allt heller. Men jag tänkte att jag kan dra den snabba versionen och åtminstone slänga upp lite bilder av dålig kvalitet.

1, Jag och Mannen var uppe i Hälsingland och klädde på en gullig hund gummistövlar. 


2, Jag och Mannen var på ett jättefint bröllop och jag lyckades med bedriften att ta en selfie. Såhär såg jag ut strax innan vigseln.


Och såhär såg vi ut kl 3 på natten3, Jag har börjat jobba med att mjölka kor och trivs faktiskt väldigt bra.


4, Det fantastiska #otursåret2014 gör det igen. Efter många turer fram och tillbaka och tankar som snurrar i 180 i skallen har jag nu beslutat att försöka reklamera vackra Wadiah och häva köpet. Jag är otroligt ledsen över att behöva göra det här men det känns som att det är det enda rätta just nu. Wadiah har brunstat konstant sen jag fick hem henne och nu går det inte längre att rida henne. Efter att ha pratat med veterinärer som säger att det väldigt stor risk för att detta är något som hänger med henne i flera år framöver så har jag fått ta beslutet att försöka lämna tillbaka henne. Jag har ju köpt henne för alla mina pengar och förväntade mig en frisk häst som jag kunde rida och ha roligt med hela sommaren, det har ju inte riktigt blivit så.


Men det är så svårt för jag gillar henne verkligen! 

Så nej, jag är inte på topp just nu, och det här verkar bli en ganska lång och utdragen process så jag kommer nog inte vara på topp på ett tag till..

5, Vi hade en helt awesome midsommarfest här i fredags, tyvärr har jag inte fått in några bilder från den så I will leave it there.


Idag har jag hjälpt till när vår hyresvärd Sissi hade sitt 60års kalas, hon behövde någon som kunde hålla koll på mat å så. Det var väldigt lyckat och det kom jättemycket folk. Nu är jag suuupertrött och ska lägga mig snart så jag orkar ta mig upp till jobbet imorgon.


Hörs igen när jag är på humör. 

Puss!