Idag red jag Wadiah! Helt själv! 
Tog med henne till ridbanan för lite longering med sadel och träns, det var ju bara andra gången hon var där så jag tänkte att jag ville vara lite försiktig och ta det lite lugnt. Det gick så himla bra och Wadiah var en liten ängel så det blev nästan lite tråkigt med bara longering tyckte hon nog. Så jag hoppade upp. Sakta med säkert, man vill ju inte att det ska bli fel. Så kunde jag skritta några varv i båda varven och hon var hur snäll som helst. Jag hade nog kunnat fortsätta ett tag till, men jag kände att hon hade varit duktig nog. Man vill ju inte tänja på gränserna med en så fin unghäst, det får ju inte bli fel!

Men oj vad glad jag känner mig över att hon är min. Vi kommer att ha så himla roligt ihop, det vet jag. Hon är precis den hästen jag har drömt och fantiserat om. Lycka lycka lycka!

Förresten har jag insett, det kommer nog att bli en heeel del inlägg om hästar (Wadiah) och ridning framöver, förlåt alla mina icke-hästälskande-vänner på förhand! Men jag kommer nog inte att kunna låta bli ;) 
Wadiah, häst, ridning, träning, unghäst,

Kommentera

Publiceras ej