Idag ligger jag på ett kraftigt kaloriminus, även idag utan träning. Det gör mig väldigt glad.
Det är så skönt när man ser att man faktiskt kan om man bara vill. Man blir motiverad till att fortsätta försöka, och försöka slå det man har klarat hittills.
Jag vet, det har bara gått några dagar (sex för att vara exakt), och just nu tänker du säkert, jaja, låt henne hålla på. Det är typiskt sånt här som folk bara snackar om, vem har inte sagt att dom ska gå ner i vikt liksom? Och att den här gången är det verkligen på allvar?
Men jag hade inte skrivit ut det på bloggen om jag inte menade fullt allvar. Jag vill verkligen det här. Jag ska verkligen det här.

Och genom att skriva ut det här så är det ännu en liten motivation. Jag kan ju inte misslyckas inför ALLA mina hundratals läsare liksom?!

Idag var Hanna här och kollade på Bonde söker fru, vilket var väldigt mysigt. Lite tentaångest-dämpande. Och Hanna som tycker att allt på tv är så pinsamt smittar av sig på mig så jag också tycker att allt är jättepinsamt.


Förresten så kanske ni undrar varför jag har börjat uppdatera min blogg så mycket? Jo det ska jag förklara, det är nämligen så att den dära Mannen köpte ett trådlöst tangentbord till mig, så nu kan jag sitta kvar i soffan, och se internet på tvn, och blogga direkt från soffan! Utan att röra mig minsta lilla! Tack för det Mannen (Big Guy)!
Så igår sprang jag runt i lägenheten och bytte låt hela tiden, bara för att jag kunde, oavsett vart i lägenheten jag befann mig. Fantastiskt.

Men nu ska vi sova! Tenta imorgon. Igen.

Godnatt