Var på Bruce Springsteen i fredags, ojojoj så mycket folk! Heeelt galet!
Men det var väldigt kul och ett grymt tryck. Dock höll han på väldigt länge, så det blev en sen kväll, vilket resulterade i en del trötthet på jobbet igår. Toppen, att vara lite småseg på Bolmendagen, den värsta dagen på hela året.
 
Men jag är inte bitter! Idag blir det lite mera jobb, och det blir det imorgon, tisdag och onsdag också. Mycket mer kommer nog inte att hända i dagarna.
 
Eftersom att det var bolmendagen igår så bjöd de på Tiraholm på lite käk å sådär efter att vi hade stängt restaurangen och städat allting, det var mycket trevligt, och väldigt god mat. Men eftersom det inte är någon hemma den här helgen så fick jag åka hem till Zoega, inte kan ju hon gå här hemma, ensam och hungrig.
På vägen hem råkade jag köra över en groda. Eller, jag tror att jag körde över den. Och jag blev helt galet ledsen, och fällde nästan en liten tår över den stackars grodan som helt brutalt en lördagskväll hade fått sätta livet till för ingen nytta. Men nej, jag har INTE ALLS pms. Inte alls. Ingenting. Aaaallting är som vanligt..
Bruce Springsteen, bolmendagen, pms,