Jaha, nu är det jullov! Och det firades såklart med alldeles för mycket alkohol i fredags, men jävlar vad kul jag hade! Hade en riktig kanonkväll, och toppade det med att tappa mitt bankkort. Då vet man att man har varit på fest.. Men men, materiella ting! Det är ju bara att beställa nytt :)

Och igår var jag och Hanna på hundmässan i stockholm, fy vad mysigt det var! Både jag och Hanna var helt lyriska när vi gick därinne, massa hundar överallt i alla storlekar och former och massa massa hundsaker överallt. Paradiset! Så kollade vi på lite shower och fick se två freestyle nummer också. Jag kan blir så galet inspirerad när jag ser sånt, tänk om man hade haft lite mera tid och kunskap att kunna sätta ihop ett sånt program, det hade ju varit helt fantastiskt, tänk er mig och zoega dansa runt som två galningar till någon konstig musik. Ja, men det är ju bra att man blir lite inspirerad och får lite nya ideér :) Hade iaf en riktigt riktigt bra lördag, jag glömde till och med bort att vara bakis när jag gick där och tittade och klappade på alla hundar. Det får mig att fundera över hur man egentligen kunde välja bara EN ras av alla jätte fina raser det finns? Det finns ju så galet många raser och dom är så sjukt olika! Men jag är iaf glad att jag valde en liten Zoega. När dagen var slut reflekterade jag lite över alla raser jag hade sett på mäsan, och jag kom ändå fram till att om jag hade valt en annan ras hade jag ångrat mig ändå, för i mina ögon var dvärgpinschrarna finast, även om de i montern kanske inte var de bästa exemplaren.
Men i framtiden när jag bor lite bättre, då ska jag ha en rottis, en dobberman och en zoega. Det kan väl inte bli bättre? Fatta kul det hade sett ut :)

Och idag har det varit en väldigt lugn dag, Zoega valde att väcka mig genom att hoppa på mig, bita mig och gnälla i mitt öra kl 10 imorse. Men Det var skönt att gå upp då, jag kände mig väldigt utvilad och pigg :) Har försökt att packa lite idag, men det blir väl ett ryck senare också. Det känns så jävla härligt att jag bara kan gå runt och vara utan att ha dåligt samvete för att jag inte pluggar. Underbart!

Och vad som är ännu bättre är att jag ska åka hem, IMORGON! Fatta, det är bara ett dygn och några timmar mellan mig och Ugglebo!!! Känns så overkligt, men såå jävla bra!
U2 säger det bättre än jag:

The city's aflood
And our love turns to rust
We're beaten and blown by the wind
Trampled in dust
I'll show you a place
High on a desert plain
Where the streets have no nameUGGLEBO, SNART SES VI IGEN!!!!