Idag har fina Lisa varit här och gett Wadiah massage. Det var uppskattat och lärorikt både för mig och Wadiah. 
Fina häst!


(Förlåt för dålig bild!)


Imorgon ska vi träna för Mia, ska bli riktigt kul. Längtar efter att rida lite igen. Jag har ju inte ridit Wadiah sedan hon fick ont i ryggen för jag blev så himla nojig, men nu är det äntligen dags och jag är supertaggad! 
Lisa sa idag att ryggen var fin så nu är det fritt fram :) 


Igår morse gick min älskade farmor bort. Kan inte fatta riktigt att det har hänt, även om man känt sig väldigt förberedd länge. 
Hon har ju varit väldigt dålig i över en vecka, pappa och hans syskon har vakat hos henne, så man har ju vetat ett tag. 
Jag vet inte om man får säga det, men jag hoppades att hon skulle få vandra vidare. Komma till en fin plats där hon kan få tillbaka sitt minne och sin starka kropp som hon sakta förlorade de sista åren. Nu kan hon äntligen få träffa farfar igen, jag vet att hon har saknat honom. Han har säkert kvar några av de där nonstopen han hade bakom bröllopsfotografiet när vi var små. Det kan de ha och mumsa på när de ser ner på oss nu. 

Fast även om man är beredd och man hoppas, så blir man ju väldigt ledsen ändå. Och lite förvånad också på något konstigt sätt. Hon har ju alltid repat sig förut. 
Nej, nu ska jag tillåta mig själv att sörja lite grann. Strunta i att solen lyser och det är varmt och skönt ute. Nu ska jag lägga mig bredvid Zoega som redan sover gott och sörja min älskade fina farmor som lämnade oss igår, 
måndagen den 19 maj 2014. 

Vi älskar dig så mycket.


Idag bakas det på Rosenhill!


Mums mums, solbullar och morotsbröd. 
Blev riktigt bra faktiskt, så nu är det fritt fram för mamma och morfar att komma och hälsa på på måndag :)Skickar iväg mängder med kärlek till min farmor som är väldigt dålig och har varit det hela veckan. Vi hoppas alla att du slipper detta snart.. Vi älskar dig!