Är så himla trött på att inte vara frisk just nu! 
Efter akuten i söndags fick jag åka hem med väldigt starka smärtstillande tabletter, Morfin.
Men det märkte jag snart att det inte riktigt hjälpte.
Så försökte jag ringa runt ännu en gång till vårdcentraler och alla möjliga instanser. 
Åk till akuten sa dem. Vi kan inte göra något mer här sa dem. Vi kan inte skriva någon remiss elller något, men åk till akuten sa dem.
GAAAAH. Jag vill inte åka till aluten! De kommer göra precis samma saker en TREDJE gång. Och komma fram till precis samma slutsatser igen och skicka hem mig så fort de kan. 

Så då ringde jag till Knivsta Läkargrupp. Det är en privatägd "vårdcentral" med vårdavtal, så det kostar precis som en vanlig vårdcentral. 
Och jag blev kär. 
Vilken fantastiskt service! Alla var så himla trevliga, snälla och omtänksamma! Det var en väldigt familjär stämning och jag kände mig, redan efter telefonsamtalet, omhändertagen som aldrig förr. Älskade människor!
Så fick jag komma in på eftermiddagen och prata med en kanonbra läkare som gick igenom ALLT ALLT ALLT med mig, varenda blodprov, varenda organ, varenda medicin, varenda tänkbart scenario. Och jag blev så lugn och trygg. Det kändes som att äntligen, äntligen, är det någon som bryr sig om mig, gör upp en plan för mig och vill följa upp mitt fall till slutet och även efter det. 

Så hon skrev remiss till gastroskopi, gav mig ytterliggare några tabletter smärtstillande och lovade att ringa mig på fredag för att se hur jag mår. Underbara människa!
Äntligen någon som säger åt mig vad jag ska göra, vart jag ska vända mig och vad jag ska vänta mig. 
TACK TACK TACK!


Medicinransonen den senaste veckan... 

Kommentera

Publiceras ej