Longerade hästen M idag och hon såg riktigt fin ut!
Verkar som att den där hältan inte var så långvarig :) Men man ska ju som bekant inte ropa hej för tidigt, men det är iaf kul att det går åt rätt håll. Imorgon tänkte jag prova att sitta upp, skritta lite och om det känns bra prova att trava lite för att se om jag känner någon hälta när jag sitter på. 
Men hon var såååå himla snäll att longera lilla fina M, jättelyhörd och trevlig att jobba med. Kul!

Med mig själv är det ju tyvärr lite sådär.. 
Har ju haft lite problem med magont den här veckan, började i måndags och det vill inte riktigt ge med sig. Igår eskalerade smärtan så jag fick åka in till akuten och ta lite prover, snälla fina Hanna följde med som sällskap, och det var nog tur det för det tog 6 timmar på akuten.. Men de kunde iaf inte hitta något så först var det snack om att lägga in mig, men eftersom smärtan avtagit lite fick jag lov att åka hem, tack gode gud för det! 
Egentligen ville de att jag skulle åka in idag igen för fortsatta prover, men det kändes lite bättre idag så jag tänkte att jag vill avvakta. Känns så fel att åka in till akuten när man inte har akutont, och så kostar det ju en slnt också. Men visst, man borde ju kolla upp vad det är som är på tok och blir det inte helt bra snart så lär jag ju få kolla upp det ändå. För även om det är bättre än det var igår så är det inte helt bra idag. Jag känner ju ett obehag och svag smärta i princip hela tiden, men det ingenting jag inte kan uthärda. 
Nog med gnäll! Ber om ursäkt för det, det är ju ingen som tycker att det är kul att läsa en massa gnäll ;)

Idag har jag och Mannen även varit lite duktiga, vi var vid återvinningscentralen i Knivsta och lämnade skräp och återvann papper, plast, glas och metallförpackningar som vi samlat på oss under ett tag. Eller typ, sen vi flyttade hit. Det blir ju lätt att man samlar på sig lite eftersom man måste åka till ett speciellt ställe och slänga sånt där. Känns iaf bra när man väl åker och fixar sånt, man känner sig snäll mot miljön även om man bara gör det där lilla :)
Och som en trevlig bieffekt så blev garaget otroligt rymligt och trevligt efter den lilla rensningen!

Ikväll blir det till att ta det lugnt, imorgon ska det städas, ridas och kanske bakas. Om min lilla mage tillåter dvs... 

Puss!

Kommentera

Publiceras ej