Jag funderar på att börja skriva en bok. 
Vad tror ni om det?
Tror ni att jag skulle kunna det?

Har alltid velat skriva en bok, bli författare. När alla andra tjejer ville bli delfinskötare och veterinärer i mellanstadiet ville jag bli författare. 
Gick med en liten anteckningsbok i innerfickan på min jacka så att jag kunde skriva ner alla idéer jag fick så fort som möjligt, true story! Helt sjukt nördigt men jag hade nog hört från någon intervju av någon författare att det var ett bra tips. 

Jag har ju alltid älskat att skriva. Har skriivit otaliga berättelser, noveller och till och med en asdålig bok när jag var liten. En deckare. Hette säkert typ "Mordet" eller något sånt, kommer inte riktigt ihåg. Kommer dock ihåg att fröken hade högläsning från den på morgonsamlingen under några veckor. Asdålig var den garanterat också. 

Men faktum är att jag alltid har kännt att jag har en massa kreativitet inom mig som jag måste få utlopp för, men jag har aldrig riktigt hittat rätt forum för ändamålet. Jag är ju totalt värdelös på alla estetiska grejer, som att måla, sy, skapa, musik. Har ju ingen som helst talang där. 
Men skriva? Jag har ju iaf viljan?
Vad tror ni?

Idag regnar det. Äntligen. Har hängt i luften och gett mig huvudvärk i flera dagar nu så det var minsann på tiden. 
Sen vill jag även lite snabbt kommentera mitt jobb som djurskötare på en mjölkgård -Jag älskar det! Hade lätt kunnat arbeta med det i några år om jag inte får agronomjobb efter examen. Det är askul!

Vi hörs, puss!

Kommentera

Publiceras ej