Imorgon är det söndag. Och jag är fortsatt gräsänka till imorgon eftermiddag/kväll. 
 
En kul grej som händer imorgon är att jag ska träna för tränare med M, för första gången! Jag är supertaggad, och lite nervös, men det ska bli jättespännande. 
Mina senaste erfarenheter av att träna för tränare har ju varit mindre positiva. Med betoning på mindre. De har faktiskt varit ganska fruktansvärda. Så nu håller jag tummarna för att Mia är så bra som jag tror att hon är, och att hon förstår mig och min situation och lägger upp träningen efter det. Så himla spännande.
 
Blir det inte bra nu så tror jag nog aldrig att jag kommer våga träna för tränare igen liksom.
 
 
Förresten, så var jag hos Hanna igår och åt och drack gott med henne och Mathilda. Högst trevligt! Mitt mål var att ha trevligt såklart, men även att dricka ordentligt mycket vin, eftersom det är dåligt av den varan nuförtiden. Jag måste säga att jag lyckades ganska bra med båda målen, men jag blev tyvärr inte särskilt full, trots att jag drack ordentligt med vin. Men det viktigaste är ju ändå att man har trevligt. Nästa gång ska jag bli fullare ;)
Vi stoppade även Zoega i en tunna i slutet av kvällen. Det såg ganska kul ut.
 
 
Nehej, nu bär det nog av mot sängen, bäst att ladda inför imorgon så att jag kan prestera mitt allra bästa imorgon på träningen.
 

Kommentera

Publiceras ej