Sitter såhär på kvällskvisten och väntar på att min kära far ska anlända. Så himla gulligt av honom att komma upp och hjälpa oss!

Imorgon börjar vi flytta. Tanken är att sova första natten där mellan söndag och måndag, så det blir två nätter till i lägenhet! Känns så himla konstigt.. Och bra! 


Idag har det varit seminarium, jag var jättenervös och panikläste litteraturen eftersom jag låg efter i läsningen i den kursen. Så när jag kom dit idag visade det sig att det inte alls var så jobbigt som jag trott, utan snarare oförskämt slappt. När det blir så, så känns det såklart ganska skönt, men samtidigt blir man lite förbannad för att man har stressat, mått dåligt, och varit sömnlös för att man känner att man inte kan litteraturen tillräckligt bra. 
Det är så konstigt att kurserna har så olika nivå och standard, fastän de "ska" vara på samma akademiska nivå. 
Tröttsamt!


Sen har jag packat idag, och en runda till stallet "hann" jag också med ;) 
Blev dock bara longering idag, Steffi har fått en knuta på ryggen, verkar vara något typ av inflammation i huden. Hoppas att det lägger sig snart! 

Nu hinner jag inte blogga mer, jag måste sitta i soffan och aktivt invänta min far. Ha en trevlig helg på er allihop!
flytt, flytta, häst, longering, seminarium,
Statistiken för igår såg bra ut!
Betyder det att fler går in på min blogg när jag inte uppdaterar? 

Idag var det föreläsning på förmiddagen. Jag var där, men skulle nog knappast påstå att jag var närvarande. Satt med paddan hela tiden istället. Kursen vi har nu känns så otroligt meningslös. Tur att man har andra glädjeämnen runt sig!

Pappa ringde mig i förrgår också. Han sa att om han bara hade hälsan (han har ju tyvärr lite problem med hjärtat emellanåt) så skulle han komma upp i helgen och hjälpa oss att måla. Fina fina pappa! Det värmer så mycket! 

Det kommer att bli så bra! 
flytta, hus, måla, statistik,
På söndag går flyttlasset. 

Sjukt, galet och helt fantastiskt.

Jag ska bli sambo. Med den här fina Mannen. Det trodde jag aldrig om mig själv ;) 



Och allting ska packas ner och åka med. Zoega är redan packad och klar.



Mannen, flytta, hund, hus, kärlek, landet,