Vi har ju fått ett nytt ord! Eller, flera stycken egentligen, men i det här inlägget tänkte jag hylla framförallt ett av dem. Selfie. 

Selfie, är en bild som man tagit på sig själv och jag har, ordet till ära, tagit några selfies. Jag tänkte ge min egen tolkning, men sen kom jag på att det finns ju faktiskt folk som missbrukar ordet och bilden. 
Jag har, gemensamt med många andra gissar jag, ett antal vänner som lägger upp bilder på sig själva (antagligen för att de vill ha kommentarer som "OMG va snygg du är!" eller "sötaste!" eller "ligga?") tillsammans med en kort text som egentligen inte har något som helst med bilden att göra. Låt mig demonstrera.

Tråkigt väder ute idag.

Trött tjej idag!

Tråkig föreläsning!


Det var det. Nu har jag fått lite utlopp för mina känslor. 

Och här kommer min egna version av the selfie
Ligga?
Annie, jag, selfie,
Vilken dag! 

Började med att åka till jobbet supertidigt för att hinna med så mycket som möjligt innan fordringen så jag kunde åka hem tidigt eftersom jag hade en tid att passa. Allt gick enligt planerna och jag kom hem lagom till att gå en runda med hundarna och sedan rusa till stallet. Kl 10 var det nämligen dags för den traditionella glöggritten. Jag har aldrig varit med om det tidigare, så det var en mycket spännande upplevelse! Tio ryttare med häst gav sig ut i skogen.  Vädret var kanon med solsken och klarblå himmel. Efter ett par timmars ridande stannade vi och band upp hästarna, gav dem hö, drack glögg och grillade korv. Mysfaktor på topp! I nära fyra timmar var vi ute till häst. Fantastiskt!

Och M skötte sig bra, något nervös och tjurig i början men det gav med sig efter ett tag :)

Nu är jag helt slut och sitter i soffan. Ser fram emot en eftermiddag av vila, vila och vila. 


glöggritt, hästar, rida ut, ridning, ryttare,

Kusinbarnet verkar ha bra smak, vi ska nog kunna komma riktigt bra överens hon och jag! :)
barn, familj, kärlek, skor,