Idag ligger jag på ett kraftigt kaloriminus, även idag utan träning. Det gör mig väldigt glad.
Det är så skönt när man ser att man faktiskt kan om man bara vill. Man blir motiverad till att fortsätta försöka, och försöka slå det man har klarat hittills.
Jag vet, det har bara gått några dagar (sex för att vara exakt), och just nu tänker du säkert, jaja, låt henne hålla på. Det är typiskt sånt här som folk bara snackar om, vem har inte sagt att dom ska gå ner i vikt liksom? Och att den här gången är det verkligen på allvar?
Men jag hade inte skrivit ut det på bloggen om jag inte menade fullt allvar. Jag vill verkligen det här. Jag ska verkligen det här.

Och genom att skriva ut det här så är det ännu en liten motivation. Jag kan ju inte misslyckas inför ALLA mina hundratals läsare liksom?!

Idag var Hanna här och kollade på Bonde söker fru, vilket var väldigt mysigt. Lite tentaångest-dämpande. Och Hanna som tycker att allt på tv är så pinsamt smittar av sig på mig så jag också tycker att allt är jättepinsamt.


Förresten så kanske ni undrar varför jag har börjat uppdatera min blogg så mycket? Jo det ska jag förklara, det är nämligen så att den dära Mannen köpte ett trådlöst tangentbord till mig, så nu kan jag sitta kvar i soffan, och se internet på tvn, och blogga direkt från soffan! Utan att röra mig minsta lilla! Tack för det Mannen (Big Guy)!
Så igår sprang jag runt i lägenheten och bytte låt hela tiden, bara för att jag kunde, oavsett vart i lägenheten jag befann mig. Fantastiskt.

Men nu ska vi sova! Tenta imorgon. Igen.

Godnatt
Idag vaknade jag av att jag hade en mardröm. Kommer inte riktigt ihåg nu vad den handlade om, men när jag vaknade imorse så var den glasklar. Det enda jag kommer ihåg var att någon höll fast mig, så jag vaknade helt svettig, inte så najs.

I samma stund som jag hade ätit klart min frukost ringde Annica, och Aygon fick rycka ut som räddningsfordon igen, eftersom Annicas batteri laddats ur. Aygon kan vara väldigt bra att ha ibland. För en gångs skull så gjorde jag ett aktivt val att inte ta med vantarna, eftersom jag bara skulle åka "lite snabbt", vilket visade sig vara dagens dittills sämsta idé eftersom Aygon var helt täckt av härlig, tjock frost.

Så kom jag på att jag skulle ta ut pengar också, vilken tur, då kunde jag ju göra det i Gottsunda när jag ändå var där. Men nej, då hittar jag ju såklart inte mitt bankkort. YES!!!!!! TREDJE GÅNGEN GILT!

Kortet är helt spårlöst borta så jag fick beställa ett nytt. En helvetes jävla piss kod till som jag inte kommer att komma ihåg. Min första pinkod var så himla bra! Fyra kort senare har jag lite tappat hoppet om mig själv, och pinkoder.

Nu; Härligt tentaplugg.

Ha en bra dag alla!
Idag ligger jag på ett kaloriminus, bra jobbat av mig!
Eller räknas det som lite oetiskt att skriva om kalorier och sånt? Men å andra sidan är ju här det enda stället där jag känner att jag ohämmat kan skryta över mig själv, för det gör man ju inte annars, när man pratar med folk liksom (även om jag flera gånger velat), då kan man ju inte vara sådär fasligt ohämmad.
Och om någon tycker att det är stötande att jag skriver om sånna saker här så är det ju faktiskt bara att sluta läsa.

Jag känner mig lite fånig som räknar kalorier, och då kanske mest för att jag tror att folk runt omkring mig tycker det.
Men då får dom tycka det! Det är ju det som fungerar för mig, eller det gjorde det sist iaf.

Så ja, jag är nöjd över att ligga på kaloriminus idag, även om jag inte tränat något.

Nu blir det sängen, och kanske hinner jag läsa ut min bok idag, "Niceville". Jag har ju så många andra böcker som jag har införskaffat mig som jag bara lääängtar efter att få sätta tänderna i. Eller ögonen.
Eller ja.
Ni fattar.


Sov så gott!