För ett år sedan satt jag hemma och svor över 2011. Och jag lovade mig att 2012 inte KUNDE bli värre, SKULLE inte bli värre. Att det bara kunde bli bättre. Och det har det verkligen blivit. 2012 har varit ett bra år, bergochdalbanan fanns ju där såklart, men det gör den väl alltid. 
Och för den delen så gillar jag att åka bergochdalbana.
 
Till 2013 tror jag inte att jag ska avlägga några speciella nyårslöften, jag ska bara sätta upp lite riktlinjer inför mitt 2013:
 
 
 
 
Mindre av
 
 
och mer av
 
Mindre av
 
 
och mera av
 
 
Mera av 
 
och mera av
 
 
och mera av
 
 
Och mindre av
 
 
Mer av
 
 
och mer av
 
 
och, självklart, mer av
 
 
 
 
Mindre av
 
 
Och mer av
 
 
Mer av 
 
 
och mindre av
 
 
.. och kanske lite mindre av
 
 
och mycket MYCKET mer av
 
 
 
 
Gott nytt år allihop!!
Då är julen över för detta året! Eller iaf julfirandet.
Det har varit en väldigt mysig jul för min del. I fina fina Ugglebo. 
 
Men man märker lite mer för varje gång man kommer hem att det blir liiite jobbigare att bo hemma hos mamma och pappa. Jag är ju van vid att göra saker på mitt sätt! Och här kan man inte kontrollera allting som man kan hemma hos sig själv, och mitt kontrollbehov säger bestämt ifrån.
 
På julklappsfronten har det hänt en del. Tycker alltid att det känns lite jobbigt att rabbla upp vad man fått för julklappar, det är ju liksom aldrig det som spelar någon större roll egentligen, och jag känner mig alltid så bortskämd. Men det är jag kanske lite också, för jag fick jättefina presenter.
 
Jag fick böcker som jag önskat mig av mina bröder, en kanna, en termosmugg, en brödkorg, pengar, två ridlektioner och lite annat smått och gott. Allting enligt önskelistan, väldigt lyckad jul alltså! 
 
Och något man absolut inte får glömma är ju, den berömda, årets julklapp! Varje år köper pappa en "årets julklapp" som alla syskon får, det brukar ofta vara en lite udda present, men ofta också användbar. Föregående år har det varit ex. pannlampa, vägatlas, knivvässare mm. I år löd rimmet:
Årets julklapp, nu är det här
Barnen skriker, säg vad det är!
och sen var det något som typ:
Varm som glöd och lätt som gas,
använd den när du bjuder till kalas
 
Det är en liten brännare, så nu kan jag göra cremé brülee. Bra va? Känner på mig att detta är något jag och mannen får inviga tillsammans.
 
 
Jag saknar verkligen den där Mannen nu. Fastän det bara gått några dagar. Men snart så kommer han ner och hälsar på. Det ska bli riktigt mysigt, hoppas vi får fint väder.
 
 
Annars står det inte mycket på agendan. Idag och ev. imorgon också är det soffläge tror jag, och sen ska jag åka och (äntligen!) köpa mig en iPad av mina julklappspengar. Har planerat att köpa en iPad i ett år, och nu äntligen kan jag unna unna unna mig det.
 
 
Hur har ni haft det i jul? 

Idag hade vi lite glöggmys med pepparkakor och skitsnack hemma hos mig. Sista kvällen på det här året som vi sågs. Jag Hanna och Annica. Dom är bra dom.

Jag underskattar ofta det här med att träffa vännerna utanför skolan. Man tänker att man träffar dom hela tiden, men egentligen borde ju inte tiden i skolan få räknas riktigt. Då väljer man ju liksom inte på samma sätt.

Imorgon är det tenta. Sista tentan på avelskursen. Känns sådär. Men imorgon vid den här tiden så är det över. Då myser jag med Mannen och tänker inte ett dugg på selektionsintensitet.


Godnatt allihopa. Jag tycker om er.