Idag känns det förjävligt.
Jag är trött, ledsen, uttråkad, uppgiven, frustrerad.. Fan va det här suger. Det har gått en dag och all energi har totalt runnit av mig. Den här jävla stödgrejen väger ju multum och mina händer värker efter att ha hoppat på kryckor, jag känner mig ofräsch och vill duscha, men jag orkar inte för jag är så jävla trött och orkar inte krångla med det där.
Det är så galet frustrerande att veta att jag kan stödja på benet om jag skulle vilja, men jag får inte det för att då kan det gå ännu mer sönder och då kanske jag behöver opereras, och det vill jag inte för allt i världen.
Och jag har dåligt samvete för att jag inte pluggar, men jag orkar verkligen inte.
Allt suger idag. Hur fan kunde det bli såhär. SKIT.
Jaha, då har man precis kommit hem från akuten. Det visade sig att jag har brutit knäskålen på två ställen. Jippie.
Så nu ska jag vara så stilla som möjligt i 4-5 dagar, och i en vecka får jag inte stödja någonting på vänsterbenet, bara hoppa på mina kryckor så gott det går. Nästa tisdag ska jag tillbaka på återbesök och om det inte har blivit bättre då så kommer dom att operera och gipsa. Nu har jag bara något som liknar gips, eller det har samma funktion typ, men man kan ta av det när man ska duscha.
Och om det ser bra ut om en vecka kan jag börja stödja väldigt lätt på benet, efter två veckor får jag börja att böja benet, och om ca 4 veckor så hoppas dom att jag kan ta av gipsgrejen, och helt smärtfri borde jag vara om sex veckor. Om allt går bra.
Så nu sitter jag hemma med gråten i halsen, fortfarande lite chockad, och försöker tänka ut hur jag ska klara det här nu. Och hur jag ska göra med Zoega och grejer. Fan också. Allt blev verkligen bara SKIT SKIT SKIT.

Men jag borde nog ringa och avboka min tid hos sjukgymnasten. Kul samtal det blir. Typ, -Hej jag skulle vilja avboka min tid på torsdag. -Okej, har knäna blivit bättre? -Mja.. Jag bröt det ena knäet istället. -Okej, då avbokar jag den tiden.

Men jag är så glad att jag har så många snälla och underbara vänner som ställer upp för mig. Det värmer så mycket. Så tack allihop!

Nej, nu ska jag och johanna äta våfflor. Och fortsätta smälta det här.
Imorgon ska jag medverka i Johannas tentafest här hemma. Det ska bli jävligt roligt!
Och jag ska dricka sprit. Det gör mig väldigt nervös. För jag får alltid snefylla när jag dricker sprit. Men så är det väl när man är 16 år som jag, att man får helt enkelt ta en snefylla då och då.
Så jag och Johanna har gjort en jäklarns massa jellyshots idag. Väldigt mycket.

 

Men det känns bra att vi gjorde en omgång barnjellyshots med äppelsmak till mig, som inte var så starka. Och när vi var på systemet förut så köpte jag vin som bara var 8,5 %. Allt för att kompensera mitt spritdrickande imorgon.

Men det ska bli jävligt roligt, jag är galet laddad! Vi får se vart kvällen för oss, kanske ses vi någonstans i den tätaste spritosande dimman.

Nu är det iaf sängen nästa!