Min blogg-besökar-statistik har sjunkt en väldans massa sen jag kom hem. Det är nog kanske lite tur ändå att vi ska läsa statistik när jag kommer tillbaka till Uppsala i höst, så jag kan vända på det.
Men, jag kan inte klandra någon, jag skriver ju knappt något i min blogg nu för tiden. Jag skulle vilja ändra på det, men det är svårt när man inte har något att skriva om.

Jag tänkte också att jag skulle lägga ut lite bilder, för det har jag också varit väldigt dålig på på sista tiden. Så här kommer lite blandade bilder från Ugglebo-Gislaved-Lite allt möjligt :)
Det är inte lätt att få någon skarp bild på Zoega när hon vägrar vara stilla mer än en tiondels sekund åt gången..

Bror Erik kör hem från GBG på väg till Oscars student. Nöjd Erik som precis avklarat sista grejen i skolan, NÅGONSIN!

En något överförfriskad lillbror tar studenten!

Och världens finaste Linnéa var med och väntade på Oscar

Glad lillebror och stolt mamma!

Oscars söta flickvän Sandra, och så nån skum människa som tydligen finns med på nästan alla mina kort från studenten..? Haha, Saraaa såklart!


Världens bästa syskon!

Som sagt Sara, det var inte många bilder du INTE var med på, haha! ;)

Naaaw!
Och sen kom balen...

Finast av alla var dom!


Så vackra!
Och även här lyckades Sara komma med på en bild:

Och med det så tänkte jag nästan avsluta det här inlägget och hoppa in i duschen, jag och Zoega ska nämligen åka upp till Ryavallen och kolla på när mina bröder spelar match idag för att träna lite på allt som hundcoachen lärde mig. Vi ses!

Jag blev helt plötsligt galet besatt av att kolla runt på internet efter diverse hundsaker som jag egentligen inte behöver men bara måste ha. Shit, va mycket saker det finns till hundar! Och jag har insett nu, att jag har stått emot väldigt länge, men nu måste jag ju nästan bli en sån där människa som klär sin hund även om den inte fryser. Jag vet, det är hemskt, men när man ser kläder som de här:... så måste man ju bara köpa dem! Vilken av dem var coolast?

De här hittade jag på min nya favorit hundsida på nätet, www.picazoo.se , en riktigt rolig sida! Jag kan också rekommendera www.pupstore.se , dom har ganska roliga prylar med mycket färg, det gillar jag! Men det mesta är ju dock anpassat till små hundar..
Så nu blir det en massa internetshopping för min del igen, och tvyärr för zoega, en massa roliga kläder :)

Ikväll bär det av till Hannah, om jag bara lyckas slita mig från nätets frestelser!

Nu är jag hemma igen efter en snabb visit i Uppsala, och vårat första möte med hundcoachen Johan. Det gick så himla bra! Det kändes som att någon hade kommit och bytit ut Zoega mot en annan hund när jag inte tittade, och hon var så lugn och snäll och duktig hela tiden!
Jag vet inte hur många hundar vi gick förbi och gick runt, utan att Zoega gav ifrån sig ett enda litet pip! Vilken kick det var för lilla mig när det gick så bra, nu känns det som att ingenting är omöjligt för oss, och jag kan inte vänta tills jag får åka in med henne till stan och träna lite mer. Det är ju så himla roligt när det går så bra :)
Det känns som att vi har fått ännu bättre kontakt nu också, och jag vill bara ta med henne överallt och visa för alla hur bra vi är tillsammans :)

Och Johan var verkligen jätte jätte bra! Trevlig och glad, förklarade allt så att man förstod, och det kändes som att han förstod mig utan att dömma mig. Jag blev riktigt imponerad av honom, och jag kan knappt vänta tills den 30e juni då jag ska träffa honom igen så han kan se hur mycket jag och Zoega har tränat.

Nu har jag en massa lediga dagar framför mig, det ser jag verkligen fram emot, hoppas det blir fint väder också.
Fan, det går bra nu! :D