Ojdå. Vilken jätte klump jag fick i magen. En stor klump fylld av ångest. Och lite ilska.

Jag vet att du har varit här.


Men jag försöker att inte bry mig.

Återigen har det gått väldigt långt tid mellan blogginläggen. Men det blir lite så när man är hemma i Ugglebo, dels för att internet inte riktigt har slagit igenom med full kraft ute på landsbygden så att det skulle gå snabbare att åka till Uppsala och uppdatera sidorna varje gång man ska surfa, och dels för att det finns så mycket annat att göra här hemma. Okej nej, där ljög jag lite. Det finns faktiskt inte alls mycket att göra här, och det är nog det jag tycker är så himla skönt! Promenader, soffhäng, jobba lite, träffa lite vänner, och tja, det är väl typ det man gör. Fantastiskt.
Förutom förra veckan då, för då var ju jag och och Jonas iväg i turkiet. Vi hade det ruskigt bra! Det var super duper varmt, över 40 grader.. Men det var en riktigt bra resa, jag vilade upp mig ordentligt, samtidigt som jag fick lite lätt solbrun hy och desto mer soleksem i ansiktet, men det hör väl till? Vi var ute på massa äventyr, men det hade jag inte tänkt berätta så mycket om just nu, det tänkte jag göra när jag lägger upp lite bilder från resan. Och varför gör jag inte detta nu kan man tänka? Jo, det ska jag berätta. Det är nämligen så att jag har inga bilder. Än. Jonas tog lite bilder med sin iPhone som jag ska få så fort jag har hittat lite snabbare internetuppkoppling.
Men jag då, jag tog ju egna bilder med min kamera? Ja, dom hade jag ju kunnat lägga upp, om det inte hade varit så att kameran hade blivit stulen i turkiet. Surt va? Ficktjuv som öppnade min väska och tog kameran MEDANS jag hade väskan på mig. Typiskt! Att man inte märker sånt?

Men jag tänkte iaf lägga upp lite bilder på hundarna som jag tog, med mammas kamera, i måndags. Man trivs ganska bra när det är hundar överallt. Som det är nu har vi tre hundar hemma på gården. Zoega, Elvis och valpen Texas. Jag trivs som fisken i vattnet!

Usch, jag sitter och kollar runt på massa skor på nätet, det kliar i mina fingrar! Varför blir jag alltid så nätshopping sugen? Och inte blir det bättre av att det finns miljontals URSNYGGA skor på nätet, och att jag har fått min lön idag.. Men jag måste ju spara mina små slantar till turkietresan så man kan ha lite skoj där nere också. Men fy vad svårt det är att låta bli att gå loss på alla skor! Så därför tänkte jag lätta på trycket lite grand och iaf lägga ut några utav alla skor som jag vill ha, här på bloggen. Vilka är finast? Jag är tokkär i allihop!


Joanna, från Heppo.se 490:-


Have2have.se ca 400:-

have2have.se ca 400:-

Från Friis&Company  boozt.com 790 :-


Have2have.se ca 300:-

Lacey Days Platform från Iron Fist, finns på Brandos.se för 799:-

Bow Heeled Shoe från ASOS 45 £


Livia från Have2have.se 498:-


Vanna från Have2have.se 299:-


Trineke från Friis&Company, finns på Brandos.se för 1 099:-


Det finns så mycket fint! Älskade skor!!