Jaha, då hade man kommit hem från jobbet också. Dagen idag har varit väldigt bekväm, vaknade upp hos Josse efter en väldigt trevlig vin kväll med henne och Hannah, åkte hem, sov lite till, la mig ute i solen och svettades lite, välbehövd dusch och jobb halv 7 till halv 10. Så ja, väldigt skön dag, hoppas det blir sol imorgon också :)

Var i Ullared igår och shoppade loss totalt, aj aj.. Jag som har lite dåligt med peningar för tillfället, inte okej!

Min plan var ju att åka vidare till Hyssna och träffa min älskade ex sambo Hanna på lördag, men nu säger mina föräldrar att dom ska till Tyskland och handla alkoholhaltiga drycker på lördag, och det vill man ju inte gärna missa.. eller? Men samtidigt saknar jag ju Hanna så mycket och vill väldigt gärna träffa henne, helst nu ..

På fredag är det dags för lite utbildning/firmafest på tira. Trevligt!

Hm, jag funderar lite på att åka till Frankrike kanske, är det en dålig idé? Gah, det är bla därför jag måste åka å träffa Hanna och diskutera och analysera..


Nehej, nu ska jag sova. Ses!
jahaja, nu var det sommarlov, så otroligt skönt ! Tänk ändå att man klarade basterminen, och så bra :)
Känns jätte skänt att vara hemma igen, sitter just nu med en trött vovve i knäet, vi har varit ute på cykeltur..

Tog ut min ena häst på morgonen och skulle pyssla om honom lite, men när jag skulle släppa ut han igen i hagen blev han helt cp å ryckte iväg, rakt mot lilla Zoega som gick runt och nosade i gräset! Lixoms hov var nog typ 5 cm från att krossa min lilla vovve, men hon klarade sig ändå, men jag blev riktigt rädd och la av ett riktigt tjejskrik. Tack och lov att det bara var jag hemma och ingen annan som hörde..

Det gick bra hos veterinären igår också, hon kunde inte känna något onormalt med Zoegas knäskålar, skönt! :)

Jag har precis fått ett samtal från Ultunastudentbostäder att jag har fått en dubblet på ultuna, stort grattis till mig! Så nu kan Zoega definitivt följa med till Uppsala nästa termin :D

Nu bär det snart av till Saran, ska bli kul å träffas igen!