Jaha, nu är det jullov! Och det firades såklart med alldeles för mycket alkohol i fredags, men jävlar vad kul jag hade! Hade en riktig kanonkväll, och toppade det med att tappa mitt bankkort. Då vet man att man har varit på fest.. Men men, materiella ting! Det är ju bara att beställa nytt :)

Och igår var jag och Hanna på hundmässan i stockholm, fy vad mysigt det var! Både jag och Hanna var helt lyriska när vi gick därinne, massa hundar överallt i alla storlekar och former och massa massa hundsaker överallt. Paradiset! Så kollade vi på lite shower och fick se två freestyle nummer också. Jag kan blir så galet inspirerad när jag ser sånt, tänk om man hade haft lite mera tid och kunskap att kunna sätta ihop ett sånt program, det hade ju varit helt fantastiskt, tänk er mig och zoega dansa runt som två galningar till någon konstig musik. Ja, men det är ju bra att man blir lite inspirerad och får lite nya ideér :) Hade iaf en riktigt riktigt bra lördag, jag glömde till och med bort att vara bakis när jag gick där och tittade och klappade på alla hundar. Det får mig att fundera över hur man egentligen kunde välja bara EN ras av alla jätte fina raser det finns? Det finns ju så galet många raser och dom är så sjukt olika! Men jag är iaf glad att jag valde en liten Zoega. När dagen var slut reflekterade jag lite över alla raser jag hade sett på mäsan, och jag kom ändå fram till att om jag hade valt en annan ras hade jag ångrat mig ändå, för i mina ögon var dvärgpinschrarna finast, även om de i montern kanske inte var de bästa exemplaren.
Men i framtiden när jag bor lite bättre, då ska jag ha en rottis, en dobberman och en zoega. Det kan väl inte bli bättre? Fatta kul det hade sett ut :)

Och idag har det varit en väldigt lugn dag, Zoega valde att väcka mig genom att hoppa på mig, bita mig och gnälla i mitt öra kl 10 imorse. Men Det var skönt att gå upp då, jag kände mig väldigt utvilad och pigg :) Har försökt att packa lite idag, men det blir väl ett ryck senare också. Det känns så jävla härligt att jag bara kan gå runt och vara utan att ha dåligt samvete för att jag inte pluggar. Underbart!

Och vad som är ännu bättre är att jag ska åka hem, IMORGON! Fatta, det är bara ett dygn och några timmar mellan mig och Ugglebo!!! Känns så overkligt, men såå jävla bra!
U2 säger det bättre än jag:

The city's aflood
And our love turns to rust
We're beaten and blown by the wind
Trampled in dust
I'll show you a place
High on a desert plain
Where the streets have no nameUGGLEBO, SNART SES VI IGEN!!!!

Usch vilken ångest jag har inför tentan imorgon. Det är inte riktigt likt mig att vara SÅHÄR oförberedd. Jag brukar ändå känna att jag har ett grepp om det hela, åtminstonde att jag kan det lite översiktligt, men inte den här gången. Jag har ingen koll alls! Det känns inte det minsta bra och jag har ingen lust alls till att göra något åt det. Just nu vill jag bara ha jullov och ÅKA HEM!
Men jag tror iaf inte att jag är ensam om att inte har någon koll, det känns lite som att nästan alla gjorde samma misstag som jag och pluggade för mycket inför husdjurs tentan och för lite inför etologi tentan.
Usch, jag som brukar ha lite framförhållning och brukar känna mig ganska klar en veckan innan tenta. Och så gör jag såhär. Jag vet ju med mig att de sista dagarna innan tenta orkar jag ju ändå inte engagera mig. Hade varit så drygt om man inte klarade det och hade med sig det till nästa termin...
Men nu funderar jag faktiskt på att lägga ner tentapluggandet, min filosofi är ju att det som inte har satt sig före dagen innan -sitter inte dagen efter heller. Så nu blir det en snabb överblick och sen icke-tentaplugg resten av dagen. 

Och mitt rum ser ut som helvete. Har inte städat eller fixat iordning alls, jag har ingen kontroll längre. Och tågbiljetterna inför hemresan har inte heller kommit. Jävla skit. Tågen kommer säkert inte ens gå på måndag när jag ska hem. Eller jo, kanske till stockholm och sen fastnar vi där jag och Zoega. Lyckat det hade varit liksom.

Och jag vet att alla andra i Sverige också har märkt det, men det jävla vädret vi har haft idag det känns ju inte riktigt realistiskt. Hur kan det bli såhär? Helt galet! Och Zoega vägrade än en gång att gå ut och kissade på trappan istället. Utomhus alltså, men hon vägrade gå nerför trappan. Jaja, när det snöar såhär mycket spelar det ju ingen roll iaf. Och jag är väl lite mindre bitter om jag slipper gå ut. Men självklart hade jag ju bokat tvättid idag, smart som jag är, så ut i pissvädret fick jag gå iaf, flera gånger. Jävla miljö. Och jävla vinter.

Jävla skit. Men jag är inte bitter. Eller?

Okej, nu är det dags att bekänna.. Jag har inte klippt av mig håret (haha jag skrev fåret först!), jag var bara tvungen att se folkets reaktion, men eftersom Hannah var den enda som vågade kommentera, utgår jag ifrån att ni andra tyckte att det var fult.
Men vilken tur då att jag inte bryr mig om vad folk tror, för jag är jävligt sugen på att klippa av mig håret ändå!
Sen om jag vågar göra det på riktigt är en helt annan sak, men jag är super sugen iaf! :D

För övrigt är det så jävla mycket plugg för tillfället så jag överväger en ordentlig karatefylla på fredag, istället för min planerat städade kväll med tidig hemgång. Ja, det märker vi allt, men helt omöjligt är det inte att jag kommer att vara kanon full och odräglig på fredag. Horray!