Har nästan lite ångest. Det känns så tomt. Som att.. Någonting eller någon fattas. Jag saknar dig så jävla mycket. Kom tillbaka till mig. Nu.
Kan inte hantera det här riktigt. Jag vet inte vad jag ska göra.Sålänge intalar jag mig att jag kommer inte att vara lika ensam när min älskade Zoega kommer hit. Då kan vi vara ensamma tillsammans. Det är vi bra på.

Jaha, då har helgen gått med raketfart som vanligt. Kom till Uppsala i torsdagskväll, fredag handlade jag och pysslade runt lite och på kvällen bar det av till Paulinas inflyttningsfest del 2 och sedan vidare till Snerikes där jag råkade hamna bredvid en hårig amerikan som vägrade sluta prata med mig. Sen bar det av hemåt där sängen väntade. Summering: Mycket trevlig kväll med mycket gott sällskap :)

Gårdagen inledde jag med en ordentlig bakfylla, trodde knappt att jag skulle komma ut sängen. Även om jag inte drack så jätte mycket i fredags så ville gud bestraffa mig för någonting. Förmiddagen spenderade jag utslagen på soffan, och på eftermiddagen fick jag tummen ur att äntligen packa upp mina grejer och stryka alla mina kläder vilket tog oändligt långt tid! Mitt i strykningen kom min ena kombo hem också, Isabell, som hade med sig råttan Saruman. Efter mycket plockande och städande och fixande så blev klockan väldigt mycket, men kände ändå att en powernap skulle vara på sin plats. En powernap, en dusch och en sminkning senare bar det av till Sofia som hade födelsedags fest, eftersom jag var så sen fick jag hälla i mig lite vin och sen bar det av till stan. Tack och lov så fick jag mina däck pumpade på vägen också, en ganska bra förklaring till varför jag inte orkat cykla någonting de föregående dagarna.. För lång kö till Vedala så vi drog till Kalmars istället -där de endast spelade balkan musik. Konstig musik! Min puls blev skyhög direkt och jag ville bara skrika i ren panik, alldeles för stressig musik för min smak.. Men trevligt var det ändå och sen tog jag och Staffan följe hem. Summering av kvällen: Väldigt trevligt!

Idag ska jag äta lunch med Sara, cykla till Ekeby och förnya mitt träningskort, och till sist en sväng till Ica väst och inhandla förnödenheter.
Imorgon börjar skolan! Har knappt hunnit tänka på det ens, men det blir nog bra ändå :)

Blev en väldigt tråkig text ändå, som jag tvivlar på att någon läser :P
Älskade häst, i fredags fick du ett nytt hem och jag är säker på att du kommer trivas som fisken i vattnet. Dom kommer att ge dig mer tid och kärlek än vad jag någonsin kunde. Du kommer att få det så himla bra.
Trodde att det skulle vara mycket enklare att se dig åka, men det var ganska jobbigt ändå. Jag lyckades hålla inne tårarna ändå tills ni skulle åka, men då var det kört. Jag och mamma stod och fällde några tårar när vi såg dig åka iväg, sen höll vi om varandra på stallbacken och tänkte på dig. Vi pratade lite.
Det var en lättnad att du kom iväg, samtidigt som det var super jobbigt att behöva säga hejdå till dig. Men nu är det gjort, och du har fått ett riktigt toppen hem. Jag är så glad för din skull.

Efteråt gick jag och Zoega ut i skogen och hade lite terapiarbete med att plocka blåbär. Det gick sådär. Efter tre timmar hade vi fått ihop 3 små kantareller och 1 dl blåbär. Ja, jag menar 1 DECIliter..

Det känns som att det verkligen händer nu, det här är slutet på någonting. Men samtidigt, slutet på något måste väl vara början på något annat? Kanske något mycket bättre? För alla?

Lite bilder från i fredags: